/

Acne Behandelingen

Last van Acne?

Acne is een van de meest voorkomende huidaandoening. Onze huid experts zijn gespecialiseerd in het behandelen van acne en helpen jou graag met het oplossen van deze vervelende huidaandoening!

Wat is acne nou precies?
Acne is een huidaandoening waarbij door een overmatige talgproductie comedonen, papels en pustels kunnen ontstaan. Dit kan zowel op het gezicht als op de schouders en rug ontstaan. Ongeveer 40% van de pubers en volwassenen leidt aan deze aandoening. Wil je actief je acne aanpakken? Neem dan direct contact met ons op!

500x500_Wii-Care_Schoonheidsbehandelingen_Acne

Hoe onstaat Acne?
Acne ontstaat door een verstopping van de talgklieren door het moeilijker los laten van hoorncellen, waardoor de natuurlijke talgafvoer van de huid word verstoord en er op den duur ontstekingen kunnen ontstaan. Micro organismen spelen hierin een belangrijke rol.

We kunnen je niet garanderen dat jouw acne volledig verdwijnt omdat de oorzaak van heel veel factoren afhankelijk kan zijn. Wat we je wel kunnen kunnen garanderen is dat als je ons behandelplan volgt je huid er zienderogen op vooruit zal gaan. We kunnen je dan ook met trots zeggen dat we al heel veel mensen van hun acne af hebben geholpen.

 

Ons resultaatgerichte behandelplan
Wij gaan er samen met jou aan werken om ontstekingen te verminderen en overmatige verhoorning tegen te gaan.
Dit gaat in kuurverband om optimaal resultaat te bereiken.

Wat wij gaan doen!
Met een volledig op jouw huid aangepast behandelplan gaan wij jouw huid weer in balans brengen met:
– Intensieve reinigingen
– Exfoliaties
– Verwijderen van onzuiverheden.

Wat jij gaat doen!
Thuis ga jij jouw huid onderhouden met het mediBac clearing system van dermalogica, dat speciaal ontwikkeld is om acne te behandelen. Ook gaan we met jou op onderzoek uit om de mogelijke oorzaken van jouw acne te vinden en eventueel te elimineren.

active_clearing_kit_products_outside_of_kit.png-Permanent-make-up-met-draad-epileren-schoonheidsspecialist-Delft

MediBac Clearing System

Het MediBac clearing system is ontwikkeld om de onzuiverheden te kunnen behandelen. Ieder product is voorzien van bestrijdende en glad makende ingrediënten.

Dit systeem houdt gedurende 24 uur de belangrijkste factoren die bijdragen aan onzuiverheden onder controle.

De huid van een volwassene kan droog en gevoelig zijn. Het gevolg van pukkeltjes en puistjes kan leiden tot hyperpigmentatie.

De producten en ook de behandelingen van mediBac clearing zijn niet agressief en irriteren de huid ook niet. Ze verergeren de verschijnselen niet en hebben ook geen bijverschijnselen.

MediBac clearing voorkomt, behandelt en verbetert de huid en houdt rekening met wat de huid nodig heeft. Zo worden onzuiverheden onder controle gehouden zonder de huid anderszins te belasten. En dit betekent dat de huid schoon, helder en gezonder wordt.

in 3 simpele stappen

Hoe werk het?

Afspraak inplannen

Bezoek onze website of bel ons voor een afspraak.

01

Behandeling

Kies behandeling, datum en tijd.

02

Nazorg

Kom op de afspraak en ontvang nazorginstructies voor optimaal resultaat.

03

Maak een afspraak

Voor een succesvolle behandeling is vakmanschap en betrouwbare apparatuur essentieel.
Bezoek onze veelgestelde vragen over de specifieke behandeling voor meer informatie.
Klanten beoordelingen

Wat vinden onze klanten?

Wii-Care levert de beste diensten op het gebied van schoonheid en wij blijven constant onze diensten & services verbeteren. Lees hier meer over de ervaringen van onze klanten.

Vriendelijk personeel, wenkbrauwen epileren en lashlift zijn tot nu toe mijn lievelings behandelingen😁
Jenn Sakura
Jenn Sakura
2023-05-07
Goeie avies lieve mooie dames om aan te raden!
shelly allen
shelly allen
2023-03-30
Super vriendelijk. Mooie salon. Snel terecht. Gewoon top
Samantha Gerritzen
Samantha Gerritzen
2023-03-24
Ik ben nu voor de 2 de keer terug gegaan om mijn wenkbrauwen permanent bij te werken en het zit echt perfect super goeie ervaring altijd super lieve dame denkt aan de klant en adviseert wat goed voor de wenkbrauwen is! Maakt niet zomaar beslissingen! En het blijft lang zitten ondanks ik van mezelf hele lichte wenkbrauwen hebben. Ben hier super blij mee!!!
Gigi
Gigi
2023-01-30
Vorig jaar wenkbrauwen laten zetten, vandaag laten bijwerken en ben weer enorm blij met het resultaat!
Julia Rijsdijk
Julia Rijsdijk
2022-09-06
Mijn lashes laten liften en ik was aangenaam verrast door het resultaat! Mooie lange wimpers en het bleef lange tijd zichtbaar.
Daphne Steijger
Daphne Steijger
2022-08-17
Bij Wii care werken er stuk voor stuk hele lieve dames die je goed helpen en adviseren. Ik kom daar voor epileren. gezichtsbehandelingen etc en ben mega tevreden!! Top service!
Kiki Staakman
Kiki Staakman
2022-05-31
Ik kijk altijd uit naar mijn afspraken bij wii care beauty en ben al jaren vaste klant. Mijn wenkbrauwen zien er altijd weer top uit sinds ik hier in de salon kom. Er word netjes en professioneel gewerkt in een fijne ontspannen sfeer!
elise boer
elise boer
2022-05-23

Lady's only