/

Microdermabrasie

Permanente Make-Up

Bij Reviderm stopt de verzorging niet bij toepassing van alleen perfecte huidverbeteringsproducten. Voor het bereiken van betere resultaten in kortere tijd, zijn de salonbehandelingen van Reviderm gebaseerd op microdermabrasie. Deze gecontroleerde mechanische peeling met een Reviderm Skin Peeler, bij voorkeur in combinatie met ultrasound, zorgt voor een optimaal resultaat.

Een microdermabrasie behandeling geeft direct zichtbare en fantastische resultaten bij vele huidproblemen! Met behulp van microscopisch kleine steriele kristallen wordt een dun laagje van de opperhuid verwijderd. Gelijktijdig wordt door de vacuüm techniek de doorbloeding geactiveerd waardoor de huid aangezet wordt tot aanmaak van collageen en elastine.

De Skin Peeler kan zeer nauwkeurig worden ingesteld waardoor er op verschillende sterktes gewerkt kan worden al naar gelang de conditie en behoeften van de huid. Na de peeling krijgt u een heerlijke ultrasound behandeling, hierdoor wordt de opname van werkstoffen door de huid verbeterd. Onze microdermabrasie behandeling is een complete behandeling van 90 minuten, inclusief voorbehandeling, een nabehandeling met masker en het aanbrengen van werkstoffen voor alle zones van het gezicht. De behandeling is uiterst veilig en pijnloos.

rM-w3fGI-1-500x500
Microdermabrasie is zeer geschikt als eenmalige oppepper voor de huid, echter de beste resultaten worden bereikt met behandelingen in kuurverband. Het aantal behandelingen is afhankelijk van uw doel en het herstelvermogen van de huid. Waarvoor microdermabrasie?
  • acne (littekens);
  • huidveroudering en
  • rimpelvorming;
  • rokershuid;
  • grove poriën;
  • pigmentverkleuringen;
  • grauwe, futloze huid;
  • oppepper voor de normale huid.

Wat is microdermabrasie ?

Microdermabrasie is een veilige huidverbeterende behandeling. In de behandeling worden ultrafijne micro kristallen, ook wel aluminiumoxide genoemd, op de huid geblazen en tegelijkertijd word de huid door middel van een vacuum stand lichtelijk opgezogen.

Door de samenwerking van deze 2 functie’s zorgt het apparaat en de schoonheidsspecialiste ervoor dat de huid er beter uit gaat zien. Zodra de kristallen in aanraking komen met de huid verwijderen ze zachtjes de bovenste huidlaag. Deze bovenste huidlaag ook wel stratum Corneum genoemd, bestaat uit oude en dode huidcellen.

De huid die die daaronder tevoorschijn komt is zacht, glad en stralend gezond. De huid is nu ook optimaal instaat om actieve werkstoffen op te nemen. De vacuum kracht zorgt er daarnaast ook voor de stimulatie van nieuwe collageen.

Collageen zorgt ervoor dat de huid steviger wordt en de rimpeltjes van binnen uit worden opgevuld. Een microdermabrasie behandeling is veel intensiever als een gewone gezichtspeeling en vele malen veiliger dan een chemische- en/of kruidenpeeling.

in 3 simpele stappen

Hoe werk het?

Afspraak inplannen

Bezoek onze website of bel ons voor een afspraak.

01

Behandeling

Kies behandeling, datum en tijd.

02

Nazorg

Kom op de afspraak en ontvang nazorginstructies voor optimaal resultaat.

03

Maak een afspraak

Voor een succesvolle behandeling is vakmanschap en betrouwbare apparatuur essentieel.
Bezoek onze veelgestelde vragen over de specifieke behandeling voor meer informatie.
Meer informatie

Gegevens & vragen

Veelgestelde vragen

Microdermabrasie is een veilige huidverbeterende behandeling. In de behandeling worden ultrafijne micro kristallen, ook wel aluminiumoxide genoemd, op de huid geblazen en tegelijkertijd word de huid door middel van een vacuum stand lichtelijk opgezogen. Door de samenwerking van deze 2 functie’s zorgt het apparaat en de schoonheidsspecialiste ervoor dat de huid er beter uit gaat zien. Zodra de kristallen in aanraking komen met de huid verwijderen ze zachtjes de bovenste huidlaag. Deze bovenste huidlaag ook wel stratum Corneum genoemd, bestaat uit oude en dode huidcellen. De huid die die daaronder tevoorschijn komt is zacht, glad en stralend gezond.

De huid is nu ook optimaal instaat om actieve werkstoffen op te nemen. De vacuum kracht zorgt er daarnaast ook voor de stimulatie van nieuwe collageen. Collageen zorgt ervoor dat de huid steviger wordt en de rimpeltjes van binnen uit worden opgevuld. Een microdermabrasie behandeling is veel intensiever als een gewone gezichtspeeling en vele malen veiliger dan een chemische- en/of kruidenpeeling.

Alle huidsoorten en huidskleuren zijn te behandelen met deze behandeling. Microdermabrasie kan worden toegepast bij diverse huidcondities en behaald prachtige resultaten bij o.a: een droge huid, rijpere huid, fijne lijntjes en rimpeltjes, vette huid, vergrote en/of verstopte porien, vale en/of doffe huid, rokershuid, zonbeschadigde huid, acne littekens en pigmentvlekken.

Microdermabrasie is niet geschikt voor mensen met de volgende huid conditie’s: psoriasis, huidkanker, rosacea, actief eczeem, heftige couperose, herpes simplex, gordelroos, door de zon verbrande huid en niet gediagnosticeerde huid beschadigingen.

Voor het begin van de uiteindelijke behandeling, vind er eerst altijd een intakegesprek plaats. U bespreekt dan samen met de schoonheidsspecialiste uw medische gegevens en doel van de behandeling. Aan de hand van deze gegevens kijken wij of microdermabrasie een geschikte behandeling voor u is. De behandeling zelf is meer ontspannen.

Aan het begin van de behandeling wordt de huid eerst goed gereinigd, hierna vind de pre-pee[ fase plaats. Deze pre-peel fase bestaat uit 2 soorten enzymatische peilingen. Hierna vind de werkelijke microdermabrasie plaats. Met de skinpeeler wordt er een gecontroleerde straal microfijne kristallen op de huid geblazen. Hierna zijn de dode huidcellen verwijderd en is de huid in staat om actieve werkstoffen op te nemen. Hier maken wij optimaal gebruik van door ampullen en een masker op te brengen om de huid weer te hydrateren em regeneren. Eventueel kan de behandeling uitgebreid worden met een ultrasound behandeling om de werkstoffen nog dieper in de huid te krijgen. Tot slot wordt de huid nog verzorgd met voedende creme en beschermd met een sunblock.

Na de behandeling kan u merken dat de huid iets trekkerig en droog aanvoelt. De huid ziet er mooi gezond roze/rood uit; het lijkt alsof u een lange strandwandeling achter de rug heeft. Omdat er een dun laagje van de huid is afgehaald is een goede nabehandeling met de Reviderm producten noodzakelijk. Door goed u thuiszorgadvies op te volgen zult u geen last hebben van vervelende schilfertjes, trekkerig gevoel en/of irritaties aan de huid.

De eerste dagen na de behandeling

Omdat er een dun laagje van de huid af is, is het belangrijk dat u voldoende vocht drinkt om eventuele tekorten aan te vullen. De huid zal zich in sneller tempo vernieuwen, dit zorgt ervoor dat er meer dode huidcellen ontstaan. U kunt  herstelproces stimuleren door elke dag de Enzym Peeling Liquid en 2 a 3x  per week de Enzym peeling paste te gebruiken. Ook adviseren wij u de Solar Skinshield SPF30 (sunblock) te gebruiken. Dit om eventuele pigmentvlekken te voorkomen en om zo snel en mooi mogelijk het gewenste resultaat te bereiken.

Direct na de behandeling ziet u al verbetering in de structuur en uiteindelijk van uw huid. Voor optimaal resultaat wordt echter aangeraden de behandeling in kuurverband ( 1x in de 7 tot 14 dagen ) toe te passen. Afhankelijk van het huidtype en het te bereiken doel wordt het aantal behandelingen vastgesteld. Over het algemeen ziet de huid er na 3 behandelingen al een stuk zachter, gladder en gezonder uit. De echte grote verandering zoals fijne lijntjes, rimpeltjes, littekens worden pas na 6 tot 10 behandelingen zichtbaar. Dit is natuurlijk allemaal afhankelijk van het regeneratie vermogen van de huid en van de manier waarop u uw huid thuis dagelijks verzorgd.

Delft

Klanten beoordelingen

Wat vinden onze klanten?

Wii-Care levert de beste diensten op het gebied van schoonheid en wij blijven constant onze diensten & services verbeteren. Lees hier meer over de ervaringen van onze klanten.

Vriendelijk personeel, wenkbrauwen epileren en lashlift zijn tot nu toe mijn lievelings behandelingen😁
Jenn Sakura
Jenn Sakura
2023-05-07
Goeie avies lieve mooie dames om aan te raden!
shelly allen
shelly allen
2023-03-30
Super vriendelijk. Mooie salon. Snel terecht. Gewoon top
Samantha Gerritzen
Samantha Gerritzen
2023-03-24
Ik ben nu voor de 2 de keer terug gegaan om mijn wenkbrauwen permanent bij te werken en het zit echt perfect super goeie ervaring altijd super lieve dame denkt aan de klant en adviseert wat goed voor de wenkbrauwen is! Maakt niet zomaar beslissingen! En het blijft lang zitten ondanks ik van mezelf hele lichte wenkbrauwen hebben. Ben hier super blij mee!!!
Gigi
Gigi
2023-01-30
Vorig jaar wenkbrauwen laten zetten, vandaag laten bijwerken en ben weer enorm blij met het resultaat!
Julia Rijsdijk
Julia Rijsdijk
2022-09-06
Mijn lashes laten liften en ik was aangenaam verrast door het resultaat! Mooie lange wimpers en het bleef lange tijd zichtbaar.
Daphne Steijger
Daphne Steijger
2022-08-17
Bij Wii care werken er stuk voor stuk hele lieve dames die je goed helpen en adviseren. Ik kom daar voor epileren. gezichtsbehandelingen etc en ben mega tevreden!! Top service!
Kiki Staakman
Kiki Staakman
2022-05-31
Ik kijk altijd uit naar mijn afspraken bij wii care beauty en ben al jaren vaste klant. Mijn wenkbrauwen zien er altijd weer top uit sinds ik hier in de salon kom. Er word netjes en professioneel gewerkt in een fijne ontspannen sfeer!
elise boer
elise boer
2022-05-23

Lady's only