/

Microdermabrasie

Permanente Make-Up

Bij Reviderm stopt de verzorging niet bij toepassing van alleen perfecte huidverbeteringsproducten. Voor het bereiken van betere resultaten in kortere tijd, zijn de salonbehandelingen van Reviderm gebaseerd op microdermabrasie. Deze gecontroleerde mechanische peeling met een Reviderm Skin Peeler, bij voorkeur in combinatie met ultrasound, zorgt voor een optimaal resultaat.

Een microdermabrasie behandeling geeft direct zichtbare en fantastische resultaten bij vele huidproblemen! Met behulp van microscopisch kleine steriele kristallen wordt een dun laagje van de opperhuid verwijderd. Gelijktijdig wordt door de vacuüm techniek de doorbloeding geactiveerd waardoor de huid aangezet wordt tot aanmaak van collageen en elastine.

De Skin Peeler kan zeer nauwkeurig worden ingesteld waardoor er op verschillende sterktes gewerkt kan worden al naar gelang de conditie en behoeften van de huid. Na de peeling krijgt u een heerlijke ultrasound behandeling, hierdoor wordt de opname van werkstoffen door de huid verbeterd. Onze microdermabrasie behandeling is een complete behandeling van 90 minuten, inclusief voorbehandeling, een nabehandeling met masker en het aanbrengen van werkstoffen voor alle zones van het gezicht. De behandeling is uiterst veilig en pijnloos.

rM-w3fGI-scaled
Microdermabrasie is zeer geschikt als eenmalige oppepper voor de huid, echter de beste resultaten worden bereikt met behandelingen in kuurverband. Het aantal behandelingen is afhankelijk van uw doel en het herstelvermogen van de huid. Waarvoor microdermabrasie?
 • acne (littekens);
 • huidveroudering en
 • rimpelvorming;
 • rokershuid;
 • grove poriën;
 • pigmentverkleuringen;
 • grauwe, futloze huid;
 • oppepper voor de normale huid.

Wat is microdermabrasie ?

Microdermabrasie is een veilige huidverbeterende behandeling. In de behandeling worden ultrafijne micro kristallen, ook wel aluminiumoxide genoemd, op de huid geblazen en tegelijkertijd word de huid door middel van een vacuum stand lichtelijk opgezogen.

Door de samenwerking van deze 2 functie’s zorgt het apparaat en de schoonheidsspecialiste ervoor dat de huid er beter uit gaat zien. Zodra de kristallen in aanraking komen met de huid verwijderen ze zachtjes de bovenste huidlaag. Deze bovenste huidlaag ook wel stratum Corneum genoemd, bestaat uit oude en dode huidcellen.

De huid die die daaronder tevoorschijn komt is zacht, glad en stralend gezond. De huid is nu ook optimaal instaat om actieve werkstoffen op te nemen. De vacuum kracht zorgt er daarnaast ook voor de stimulatie van nieuwe collageen.

Collageen zorgt ervoor dat de huid steviger wordt en de rimpeltjes van binnen uit worden opgevuld. Een microdermabrasie behandeling is veel intensiever als een gewone gezichtspeeling en vele malen veiliger dan een chemische- en/of kruidenpeeling.

in 3 simpele stappen

Hoe werk het?

Afspraak inplannen

Bezoek onze website of bel ons voor een afspraak.

01

Behandeling

Kies behandeling, datum en tijd.

02

Nazorg

Kom op de afspraak en ontvang nazorginstructies voor optimaal resultaat.

03

Maak een afspraak

Voor een succesvolle behandeling is vakmanschap en betrouwbare apparatuur essentieel.
Bezoek onze veelgestelde vragen over de specifieke behandeling voor meer informatie.
Meer informatie

Gegevens & vragen

Veelgestelde vragen

Microdermabrasie is een veilige huidverbeterende behandeling. In de behandeling worden ultrafijne micro kristallen, ook wel aluminiumoxide genoemd, op de huid geblazen en tegelijkertijd word de huid door middel van een vacuum stand lichtelijk opgezogen. Door de samenwerking van deze 2 functie’s zorgt het apparaat en de schoonheidsspecialiste ervoor dat de huid er beter uit gaat zien. Zodra de kristallen in aanraking komen met de huid verwijderen ze zachtjes de bovenste huidlaag. Deze bovenste huidlaag ook wel stratum Corneum genoemd, bestaat uit oude en dode huidcellen. De huid die die daaronder tevoorschijn komt is zacht, glad en stralend gezond.

De huid is nu ook optimaal instaat om actieve werkstoffen op te nemen. De vacuum kracht zorgt er daarnaast ook voor de stimulatie van nieuwe collageen. Collageen zorgt ervoor dat de huid steviger wordt en de rimpeltjes van binnen uit worden opgevuld. Een microdermabrasie behandeling is veel intensiever als een gewone gezichtspeeling en vele malen veiliger dan een chemische- en/of kruidenpeeling.

Alle huidsoorten en huidskleuren zijn te behandelen met deze behandeling. Microdermabrasie kan worden toegepast bij diverse huidcondities en behaald prachtige resultaten bij o.a: een droge huid, rijpere huid, fijne lijntjes en rimpeltjes, vette huid, vergrote en/of verstopte porien, vale en/of doffe huid, rokershuid, zonbeschadigde huid, acne littekens en pigmentvlekken.

Microdermabrasie is niet geschikt voor mensen met de volgende huid conditie’s: psoriasis, huidkanker, rosacea, actief eczeem, heftige couperose, herpes simplex, gordelroos, door de zon verbrande huid en niet gediagnosticeerde huid beschadigingen.

Voor het begin van de uiteindelijke behandeling, vind er eerst altijd een intakegesprek plaats. U bespreekt dan samen met de schoonheidsspecialiste uw medische gegevens en doel van de behandeling. Aan de hand van deze gegevens kijken wij of microdermabrasie een geschikte behandeling voor u is. De behandeling zelf is meer ontspannen.

Aan het begin van de behandeling wordt de huid eerst goed gereinigd, hierna vind de pre-pee[ fase plaats. Deze pre-peel fase bestaat uit 2 soorten enzymatische peilingen. Hierna vind de werkelijke microdermabrasie plaats. Met de skinpeeler wordt er een gecontroleerde straal microfijne kristallen op de huid geblazen. Hierna zijn de dode huidcellen verwijderd en is de huid in staat om actieve werkstoffen op te nemen. Hier maken wij optimaal gebruik van door ampullen en een masker op te brengen om de huid weer te hydrateren em regeneren. Eventueel kan de behandeling uitgebreid worden met een ultrasound behandeling om de werkstoffen nog dieper in de huid te krijgen. Tot slot wordt de huid nog verzorgd met voedende creme en beschermd met een sunblock.

Na de behandeling kan u merken dat de huid iets trekkerig en droog aanvoelt. De huid ziet er mooi gezond roze/rood uit; het lijkt alsof u een lange strandwandeling achter de rug heeft. Omdat er een dun laagje van de huid is afgehaald is een goede nabehandeling met de Reviderm producten noodzakelijk. Door goed u thuiszorgadvies op te volgen zult u geen last hebben van vervelende schilfertjes, trekkerig gevoel en/of irritaties aan de huid.

De eerste dagen na de behandeling

Omdat er een dun laagje van de huid af is, is het belangrijk dat u voldoende vocht drinkt om eventuele tekorten aan te vullen. De huid zal zich in sneller tempo vernieuwen, dit zorgt ervoor dat er meer dode huidcellen ontstaan. U kunt  herstelproces stimuleren door elke dag de Enzym Peeling Liquid en 2 a 3x  per week de Enzym peeling paste te gebruiken. Ook adviseren wij u de Solar Skinshield SPF30 (sunblock) te gebruiken. Dit om eventuele pigmentvlekken te voorkomen en om zo snel en mooi mogelijk het gewenste resultaat te bereiken.

Direct na de behandeling ziet u al verbetering in de structuur en uiteindelijk van uw huid. Voor optimaal resultaat wordt echter aangeraden de behandeling in kuurverband ( 1x in de 7 tot 14 dagen ) toe te passen. Afhankelijk van het huidtype en het te bereiken doel wordt het aantal behandelingen vastgesteld. Over het algemeen ziet de huid er na 3 behandelingen al een stuk zachter, gladder en gezonder uit. De echte grote verandering zoals fijne lijntjes, rimpeltjes, littekens worden pas na 6 tot 10 behandelingen zichtbaar. Dit is natuurlijk allemaal afhankelijk van het regeneratie vermogen van de huid en van de manier waarop u uw huid thuis dagelijks verzorgd.

Delft

Klanten beoordelingen

Wat vinden onze klanten?

Wii-Care levert de beste diensten op het gebied van schoonheid en wij blijven constant onze diensten & services verbeteren. Lees hier meer over de ervaringen van onze klanten.

Vriendelijk personeel, wenkbrauwen epileren en lashlift zijn tot nu toe mijn lievelings behandelingen😁
Jenn Sakura
Jenn Sakura
2023-05-07
Goeie avies lieve mooie dames om aan te raden!
shelly allen
shelly allen
2023-03-30
Super vriendelijk. Mooie salon. Snel terecht. Gewoon top
Samantha Gerritzen
Samantha Gerritzen
2023-03-24
Ik ben nu voor de 2 de keer terug gegaan om mijn wenkbrauwen permanent bij te werken en het zit echt perfect super goeie ervaring altijd super lieve dame denkt aan de klant en adviseert wat goed voor de wenkbrauwen is! Maakt niet zomaar beslissingen! En het blijft lang zitten ondanks ik van mezelf hele lichte wenkbrauwen hebben. Ben hier super blij mee!!!
Gigi
Gigi
2023-01-30
Vorig jaar wenkbrauwen laten zetten, vandaag laten bijwerken en ben weer enorm blij met het resultaat!
Julia Rijsdijk
Julia Rijsdijk
2022-09-06
Mijn lashes laten liften en ik was aangenaam verrast door het resultaat! Mooie lange wimpers en het bleef lange tijd zichtbaar.
Daphne Steijger
Daphne Steijger
2022-08-17
Bij Wii care werken er stuk voor stuk hele lieve dames die je goed helpen en adviseren. Ik kom daar voor epileren. gezichtsbehandelingen etc en ben mega tevreden!! Top service!
Kiki Staakman
Kiki Staakman
2022-05-31
Ik kijk altijd uit naar mijn afspraken bij wii care beauty en ben al jaren vaste klant. Mijn wenkbrauwen zien er altijd weer top uit sinds ik hier in de salon kom. Er word netjes en professioneel gewerkt in een fijne ontspannen sfeer!
elise boer
elise boer
2022-05-23

Algemene voorwaarden

*BELANGRIJK GOED LEZEN VOOR DAT JE AFSPRAAK MAAKT*

 • Bij Wii Care Beauty worden er enkel dames behandeld, omdat er specialisatie is in specifiek soorten huid en probleemoplossingen.
 • Voorschot wordt in geen enkel geval terugbetaald. Je kan je voorschot binnen de 3 maanden gebruiken indien je minimaal 48 uur op voorhand je afspraak annuleert.
 • Bij annulering of verzet binnen 48 uur van je afspraak, ben je je voorschot kwijt.
 • Indien je niet komt opdagen en niks laat weten dient het totaalbedrag overgemaakt te worden op onze rekening indien je een nieuwe afspraak wenst vast te leggen.
 • Bij zwangerschap kan je je voorschot op een latere termijn benutten, maar wordt je voorschot niet terugbetaald.
 • Indien je ergens anders permanente make-up hebt laten uitvoeren dien je via Whatsapp (+31 687013693) een foto door te sturen zodat wij kunnen zien of een cover-up mogelijk is.
 • Heb je permanente make-up die verwijderd zou moeten worden, waardoor de behandeling niet uitgevoerd kan worden tijdens je ingeplande afspraak, ben je je voorschot kwijt (mits je geen foto’s hebt doorgestuurd via Whatsapp).
 • Heb je reeds (1 week voor je afspraak) botox of fillers laten zetten op de te behandelen zone waardoor je behandeling niet uitgevoerd kan worden op de geplande data, ben je je voorschot kwijt.
 • Indien je te laat komt wegens druk verkeer, gelieve ons te verwittigen op het nummer +31 687013693 Vanaf 30 minuten is het niet meer haalbaar om je verder te helpen, waardoor je je voorschot kwijt bent en een nieuwe afspraak dient in te plannen.
 • Bij een bijkomende behandeling binnen de 3 maanden na de eerste bijwerking, betaal je 50 euro. Dit is eenmalig geldig. Het is niet mogelijk om in de 3 maanden langs te komen voor een nabehandeling.
 • Tot 2 weken na je behandeling mag je niet onder zon of zonnebank. Gelieve je afspraak na je vakantie in te plannen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor snellere vervaging tijdens de zomermaanden.
 • De bijwerking binnen de 5 à 8 weken is enkel bedoeld voor klanten die maximaal 8 weken geleden een nieuwe behandeling hebben laten uitvoeren door Wiam. Deze is niet meer bij de prijs inbegrepen vanaf 8 weken. Wij hebben het recht om deze afspraak te annuleren indien de boeking niet juist is ingepland.
 • Bij het aanmaken van een nieuwe behandeling is de klant verplicht om de bijwerking binnen de 5 à 8 weken zelf in te plannen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor afspraken die niet meer gepland kunnen worden wegens volgeboekte agenda’s.
 • De geplande afspraken kunnen verschuiven om gaten in de schema’s op te vullen voor aansluiting (max. 30 minuten verschuiving mogelijk).
 • Indien de gsm-nummer of email adres niet correct is ingevuld, is het mogelijk dat er geen herinneringsberichten kunnen gestuurd worden per mail of per sms. De klant is volledig zelfverantwoordelijk om dit correct in te vullen, zodat er een reminder wordt gestuurd.

 

Algemene Voorwaarden Cadeaubon

 • De cadeaubon van Wii Care Beauty is twee jaar geldig vanaf de datum van aankoop, tenzij anders vermeld op de bon zelf.
 • Wii Care Beauty zal de cadeaubon onder geen enkele omstandigheid inwisselen voor contant geld.
 • Het resterende saldo van de cadeaubon kan worden gebruikt voor de aankoop van behandelingen of producten in onze zaak.
 • De cadeaubon kan uitsluitend worden gebruikt voor de aanschaf van behandelingen of producten in onze zaak.
 • De bon kan niet worden gebruikt voor de aanschaf van andere cadeaubonnen.
 • Bij gebruik van de cadeaubon voor aankoop van producten of behandelingen die de waarde van de bon overschrijden, dient het verschil te worden betaald.
 • Wii Care Beauty is niet verantwoordelijk voor verlies, diefstal, beschadiging of ongeoorloofd gebruik van de cadeaubon.
 • De cadeaubon is niet overdraagbaar en kan niet worden ingewisseld als deze is beschadigd, gewijzigd of op enige wijze onleesbaar is gemaakt.
 • Bij retournering van producten gekocht met de cadeaubon zal het restitutiebedrag worden toegevoegd aan de cadeaubon als tegoed voor toekomstige aankopen.
 • Wii Care Beauty behoudt zich het recht voor om deze voorwaarden te allen tijde en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.

Bij het gebruik van een cadeaubon voor diensten bij Wii Care Beauty, verzoeken wij vriendelijk om contact met ons op te nemen via onze verstrekte contactgegevens. Diensten kunnen niet online worden geboekt met een cadeaubon.

Voor vragen of opmerkingen over de cadeaubonvoorwaarden kunt u contact met ons opnemen.

Bestel uw cadeaubon!

Lady's only