/

Spot out behandeling

Spot Out Kit

De SPOT OUT behandeling is een behandeling om hyperpigmentatie te verwijderen. Door deze behandeling worden donkere vlekken geëlimineerd en verminderd met behulp van het remmen van het melanogenese proces.

Pigmentatie is meestal onschuldig, maar in het gelaat wordt het vaak als zeer storend ervaren. Zeker als het een groot oppervlak bedekt. Hoe je dan weer een egale en vlekkeloze huid krijgt, is een veel gestelde vraag in mijn praktijk. Alhoewel pigment één van de lastigste huidproblemen is om te behandelen, kun je er meestal wel iets aan doen!

Spot Out behandeling

De SPOT OUT behandeling is geschikt om dieper gelegen pigmentvlekken te verminderen. Het is een professionele depigmentatieprocedure om donkere vlekken van melanische oorsprong te verminderen terwijl de huidtint wordt verlengd. Tevens egaliseert het de toon en glans van de huid. Dit leidt tot een anti-aging effect en algehele huidverbetering.

De SPOT OUT Kit vermindert diverse soorten van hyperpigmentatie zoals melasma, ouderdomsvlekken, chloasma, zonnevlekken, enz. Daarnaast zal het zichtbare tekenen van huidveroudering verminderen. Daarnaast wordt de behandeling ook toegepast bij een huid met neiging tot acné.

Dit is een behandeling die wordt ingezet in de praktijk en gedeeltelijk zelf thuis verder wordt voortgezet doormiddel van de huid te onderhouden met de Spot Out crème.

Om hyperpigmentatie tegen te gaan bevat de SPOT OUT Kit de volgende eigenschappen:

 • Remt het enzym tyrosinase.
 • Verwijderen of verminderen van hyperpigmentatie.
 • Zorgt voor desquamatie van de stratum corneum.
 • Verbetert de werking van de macrofagen.
 • Beschermt de huid tegen vrije radicalen.
 • Stimuleert de collageen productie.

 

De voordelen van de Spot Out Kit

 • Slechts één behandeling nodig
 • Kan op alle huidtypen (ook de donkere huid!)
 • Behaald resultaat is beter te onderhouden zonder professionele behandelingen (door gebruik van de Spot Out Cream thuis)
 • Naast pigmentatie worden ook de toon en glans van de huid geëgaliseerd, en worden lijntjes verminderd.

De Spot Out Kit behandeling

Een week voorafgaand aan de peeling wordt je huid eerst goed gereinigd en voorbereid met Mandelic Peel, de voorbereidende behandeling. Dat zorgt voor een betere opname van de peeling. Vervolgens brengt de huidspecialist de Pre-Procedure Solution aan. Tot slot wordt een deel van de SPOT OUT masker aangebracht, dit is een vaseline-achtige substantie. Je kan, afhankelijk van de jouw huid, een lichte tot intensief prikkend gevoel ervaren. Je gaat met deze substantie nog op het gezicht naar huis en laat de ingrediënten in de aangegeven tijd zijn werk doen.

Afhankelijk van jouw huidtype zal de huidtherapeute jouw instructies geven wanneer het restant van de SPOT OUT masker mag worden aangebracht en extra (in)gemasseerd dient te worden.

Na het aangegeven aantal uren, afhankelijk van het huidtype kan dit variëren van 6 tot 12 uur, dient het masker te worden verwijderd met water. De huid mag dan verzorgd worden met de bijgeleverde Total Recovery Cream.

Na de Spot Out Kit behandeling

Na de behandeling kan je huid er rood uitzien en wat strakker aanvoelen. Meestal is deze roodheid binnen een paar uur verdwenen. Ook kan er 1 tot 3 dagen na het masker een schilfering ontstaan. Dat geneest binnen 2 weken. Meestal begint het schilferen rond de mond, de kin, wangen en rond de ogen. De hals en het voorhoofd vervellen vaak als laatste. Blijf van eventuele velletjes en korstjes af, het is belangrijk dat de huid zelf geneest.

Wat is pigment?

Pigment is een bruin kleurstofje dat de kleur van de huid bepaalt. Het wordt geproduceerd in de pigmentcellen en één pigmentcel kan tot wel 36 huidcellen van pigment voorzien. Onder invloed van zonlicht worden de pigmentcellen geactiveerd en wordt er pigment afgegeven aan de bovenste huidlagen. Dit gebeurt om de diepere huidlagen te beschermen. Hoe groter de blootstelling aan zonlicht, des te meer afgifte van pigment er plaatsvindt. Als dit proces verstoord wordt, kan pigment zich plaatselijk ophopen (hyperpigmentatie) en ontstaat er een pigmentvlek.

Spot Out Kit Thuis Behandeling

Deze behandeling dient thuis te worden voortgezet. Na het verwijderen van het masker heeft de huid in eerste instantie 1 week de tijd nodig om weer te herstellen, gedurende deze eerste week mag de Total Recovery Cream minimaal tweemaal daags worden aangebracht. Indien gewenst, mag deze crème ook vaker worden aangebracht op het gezicht.

Na de eerste week wordt er gestart met het tweemaal daags smeren van de SPOT OUT Cream gedurende de 1e 3 maanden. Na deze drie maanden dient de frequentie te worden verlaagd naar 1 keer per dag.

De kosten voor de Spot out kit behandeling bedraagt €380,00 dit is inclusief de voorbereidende behandeling en de ondersteunende producten van toskani voor thuis. Daarnaast een controle afspraak na vier weken.

De bijbehorende producten zijn:

 • Total Recovery Cream (t.w.v €58,-)
 • Spot Outcream (t.w.v €120,-)
 • Sun Protect Cream (t.w.v €30,-)
in 3 simpele stappen

Hoe werk het?

Afspraak inplannen

Bezoek onze website of bel ons voor een afspraak.

01

Behandeling

Kies behandeling, datum en tijd.

02

Nazorg

Kom op de afspraak en ontvang nazorginstructies voor optimaal resultaat.

03

Maak een afspraak

Wil je meer weten of de behandeling met de Spot Out Kit voor jou geschikt is, of ben je benieuwd naar hoe ik jouw huidprobleem kan aanpakken? Plan dan gratis en vrijblijvend een intake in.

Klanten beoordelingen

Wat vinden onze klanten?

Wii-Care levert de beste diensten op het gebied van schoonheid en wij blijven constant onze diensten & services verbeteren. Lees hier meer over de ervaringen van onze klanten.

Vriendelijk personeel, wenkbrauwen epileren en lashlift zijn tot nu toe mijn lievelings behandelingen😁
Jenn Sakura
Jenn Sakura
2023-05-07
Goeie avies lieve mooie dames om aan te raden!
shelly allen
shelly allen
2023-03-30
Super vriendelijk. Mooie salon. Snel terecht. Gewoon top
Samantha Gerritzen
Samantha Gerritzen
2023-03-24
Ik ben nu voor de 2 de keer terug gegaan om mijn wenkbrauwen permanent bij te werken en het zit echt perfect super goeie ervaring altijd super lieve dame denkt aan de klant en adviseert wat goed voor de wenkbrauwen is! Maakt niet zomaar beslissingen! En het blijft lang zitten ondanks ik van mezelf hele lichte wenkbrauwen hebben. Ben hier super blij mee!!!
Gigi
Gigi
2023-01-30
Vorig jaar wenkbrauwen laten zetten, vandaag laten bijwerken en ben weer enorm blij met het resultaat!
Julia Rijsdijk
Julia Rijsdijk
2022-09-06
Mijn lashes laten liften en ik was aangenaam verrast door het resultaat! Mooie lange wimpers en het bleef lange tijd zichtbaar.
Daphne Steijger
Daphne Steijger
2022-08-17
Bij Wii care werken er stuk voor stuk hele lieve dames die je goed helpen en adviseren. Ik kom daar voor epileren. gezichtsbehandelingen etc en ben mega tevreden!! Top service!
Kiki Staakman
Kiki Staakman
2022-05-31
Ik kijk altijd uit naar mijn afspraken bij wii care beauty en ben al jaren vaste klant. Mijn wenkbrauwen zien er altijd weer top uit sinds ik hier in de salon kom. Er word netjes en professioneel gewerkt in een fijne ontspannen sfeer!
elise boer
elise boer
2022-05-23

Lady's only