/

DERMAPEN BEHANDELING

Dermapen

Met de Dermapen wordt de collageenproductie gestimuleerd door zeer nauwkeurig en plaatselijk minuscule gaatjes in de huid te maken. Deze gaatjes stimuleren niet alleen de collageenaanmaak maar geven de huid ook een impuls om zichzelf te vernieuwen. Deze combinatie van eigenschappen maakt de Dermapen uitermate geschikt voor de behandeling van diverse huidklachten.

Waar wordt de Dermapen voor gebruikt?
– Grove poriën
– Slapheid
– Hyperpigmentatie
– Acne vlekjes/littekens
– Rimpels en lijntjes
– Tekenen van veroudering

Hoe werkt micro-needling therapie?

Met de Dermapen worden er met minuscule naaldjes, kleine verticale kanaaltjes gemaakt in de huid. Hierdoor worden er tot wel 80% meer aan voedingsstoffen opgenomen wat zorgt voor een betere celfunctie. Deze voedingsstoffen worden gehaald uit Mesotherapie. Mesotherapie bestaat uit een rijk gevulde cocktail van vitamine, antioxidanten en hyaluronzuur die is aangepast op de huidconditie.

Doordat er kleine verticale kanaaltjes zijn gecreëerd met de Dermapen, worden niet alleen de voedingsstoffen beter opgenomen, maar wordt ook de collageen en elastine aanmaak gestimuleerd. De hoog gedoseerde ingrediënten van de Mesotherapie geven de huid een boost en pakken het specifieke huidprobleem aan.

Naarmate uw huid ouder wordt, verliest de huid zijn span- en trekkracht. De huid wordt slapper omdat er minder collageen aangemaakt wordt. De celdeling vertraagd en de conditie van de huid neemt af. Micro needling therapie is een behandelmethode waarbij we met behulp van een speciale techniek microscopisch kleine gaatjes in de huid maken. Hiermee maken we gebruik van het helend en herstelproces van de huid.

De gaatjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog maar ‘verwonden’ de huid precies genoeg om het natuurlijke herstelproces te activeren. Door de prikkeling van de dermis wordt de huid gestimuleerd tot de aanmaak van nieuwe cellen en wordt er collageen en elastine aangemaakt om de huid te repareren. De dermapen stimuleert zo ook de vernieuwing van de huid.

Hoe werkt Permanente Make-up?

Bij PMU wordt er door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat, een speciale huidvriendelijke pigmentatie vloeistof in de huid gebracht. Het doel van de PMU is om de juiste kleur op de juiste plaats aan te brengen zodat u er beter uit ziet. 

Dermapen van Toskani

Voor de behandeling

Om een goed resultaat te behalen is het belangrijk om een goede verzorging te gebruiken. Wij adviseren de producten van Toskani of Hydropeptide ,Deze producten bevatten hoge doseringen vitamine A, C en E die ervoor zorgen dat uw huid nog meer gaat stralen, lijntjes vervagen en pigment vlekken worden voorkomen. Tijdens het intakegesprek worden de producten afgestemd op uw wensen.

De behandeling

Voorafgaand aan de behandeling reinigen wij uw huid. Vervolgens bepalen wij de diepte en snelheid van de naald, waarna de voedingstoffen ( Mesotherapie ) op de huid worden aangebracht. Middels korte banen en kleine cirkels wordt de microneedling behandeling uitgevoerd. Wanneer de huid flink roze/rood gekleurd is, is het eindpunt van de behandeling behaald. Tijdens de behandeling kunnen punt bloedinkjes ontstaan. Dit is een goede reactie van de huid. Deze verdwijnen binnen 1 a 2 dagen.
Wij sluiten de behandeling af met een masker en een nabehandelingscrème

 

Dermapen

Herstel na een Dermapen-behandeling

De huid kan direct na de behandeling wat rood/roze zijn en wat gloeiend aanvoelen. De ergste roodheid trekt binnen een paar uur al weg. De wondjes herstellen zelfs binnen enkele minuten al. Hoewel de ergste roodheid al snel verdwijnt, kan een lichte rode gloed nog gedurende enkele dagen na de behandeling zichtbaar blijven.
De eerste 24 uur na de behandeling kun je het beste geen make-up of andere huidproducten (bijv. zonnebrandcrème) gebruiken. Gedurende de eerste 48 uur na de behandeling wordt aangeraden om directe blootstelling aan de zon te vermijden. Sauna’s, hete baden en zweten kunnen het beste zoveel mogelijk vermijden.
Enkele dagen na de behandeling kan de huid gaan schilferen, dit is een normaal proces dat optreed bij de huidvernieuwing. Wanneer de huid niet gaat schilferen, betekent dit overigens niet dat de behandeling geen effect heeft gehad.
Wij adviseren u om gedurende de eerste week het behandelde gebied goed in te smeren met een speciale crème en adviseren we directe blootstelling aan de zon zoveel mogelijk te voorkomen. Gebruik een zonnebrandcrème met ten minste een factor 30. Dit is belangrijk om te voorkomen dat er pigmentvlekjes ontstaan.

Resultaat

Je zult niet direct na de Dermapen behandeling resultaat zien. Meestal zijn na twee tot vier weken de eerste resultaten zichtbaar. De totale huidvernieuwing en collageen aanmaak heeft meer tijd nodig. Vaak een paar maanden.
Voor het optimale resultaat zijn meerdere behandelingen nodig. Hieronder vind je een indicatie van het verwachte aantal behandelingen:


Vervagen van rimpels en lijntjes, 2-4 behandelingen met een wachttijd van 3 tot 4 weken tussen elke behandeling.
(Acne) littekens/hyperpigment, 4 behandelingen met een wachttijd van 3 tot 4 weken tussen elke behandeling.
Huidversteviging & huidvernieuwing, 2-4 behandelingen met een wachttijd van 3 tot 4 weken tussen elke behandeling.
Voor deze behandeling geldt dat de huid tijdelijk gevoeliger wordt voor UV-straling. Gedurende 6 weken na de behandeling dient zonlicht te worden vermeden en dient de huid te worden beschermd met een zonnebrandcrème van factor 30 of hoger om verbranding en pigmentvlekken te voorkomen.

Deze behandelingen voeren we uit met de producten van Toskani. Voor meer informatie kunt u natuurlijk contact met mij opnemen.

BioSurface peel

Stappenplan

 1. Salicylzuur, een krachtig betahydroxyzuur, helpt bij het oplossen van overtollig talg en dode huidcellen
 2. Krachtige plantaardige enzymen lossen de huidcellen op waardoor actieve ingredienten beter in de huid kunnen doordringen.
 3. Extreem actieve, gladmakende zuren dringen diep in de huid waardoor exfoliatie op het hoogst niveau haalbaar is.
 4. Kalmerende plantenextracten verminderen roodheid en helpen irritatie te verminderen en voorkomen, waarna het herstelproces kan starten

Nazorg Instructies

Hoeveel behandelingen er gemiddeld nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken is mede afhankelijk van de huidconditie, het soort huidprobleem en de mate waarin de nazorg instructies worden opgevolgd. Idealiter wordt een kuur gevolgd van 3 tot 6 behandelingen en gedurende een periode van 3 tot 12 weken, aangevuld met een onderhoudsbehandeling per jaar.

Direct na de BioSurface peeling behandeling kan de huid roder en gevoeliger zijn dan normaal. Ook kan deze droog en gespannen aanvoelen. Daarnaast is het mogelijk dat de huid binnen een week gaat schilferen en dat er tijdelijk meer pigment zichtbaar is.

Deze symptomen zijn normaal, aangezien de huid een vernieuwingsproces ondergaat. Deze bijwerkingen zullen snel verdwijnen wanneer de juiste nazorg wordt gehanteerd. Deze nazorg begint bij het zorgvuldig nazorg advies dat je van ons zult ontvangen.

in 3 simpele stappen

Hoe werk het?

Afspraak inplannen

Bezoek onze website of bel ons voor een afspraak.

01

Behandeling

Kies behandeling, datum en tijd.

02

Nazorg

Kom op de afspraak en ontvang nazorginstructies voor optimaal resultaat.

03

Maak een afspraak

Voor een succesvolle behandeling is vakmanschap en betrouwbare apparatuur essentieel.
Bezoek onze veelgestelde vragen over de specifieke behandeling voor meer informatie.
Meer informatie

Gegevens & vragen

Veelgestelde vragen

Je behandeling zal starten met een korte intake of consult. Dit is hét moment om je wensen en eventuele huidproblemen te bespreken. Heb je last van jeugdpuistjes, mee-eters of acne? Of heb je een vette huid? Geef het dan nu aan. Zo kan de schoonheidsspecialiste hier tijdens de huidverzorging extra aandacht aan besteden. Het vervolg van de behandeling hangt af van je huidtype, maar vaak kun je een diepe reiniging, exfoliërende scrub en hydraterend masker verwachten. Hiervoor worden milde producten gebruikt die de huid niet irriteren en schadelijke bacteriën geen kans geven zich te verspreiden. Ook krijg je goede tips zodat je precies weet hoe je jouw huid ook thuis het beste kan verzorgen.

De behandeling duurt gemiddeld 30 minuten.

Vaak zijn gezichtsbehandelingen voor tieners of jongeren geschikt voor jongeren tot 18 jaar. Ben je ouder dan 18? Dan kun je het beste een behandeling voor de onzuivere huid of de huid met acne boeken.

De behandeling kan uitgevoerd worden bij iedereen onder de 18 jaar. Voor de 18 plussers raden wij een gezichtsbehandeling aan. Wij plannen hiervoor een intake in om te bepalen welke behandeling geschikt is voor u

Delft

Klanten beoordelingen

Wat vinden onze klanten?

Wii-Care levert de beste diensten op het gebied van schoonheid en wij blijven constant onze diensten & services verbeteren. Lees hier meer over de ervaringen van onze klanten.

Vriendelijk personeel, wenkbrauwen epileren en lashlift zijn tot nu toe mijn lievelings behandelingen😁
Jenn Sakura
Jenn Sakura
2023-05-07
Goeie avies lieve mooie dames om aan te raden!
shelly allen
shelly allen
2023-03-30
Super vriendelijk. Mooie salon. Snel terecht. Gewoon top
Samantha Gerritzen
Samantha Gerritzen
2023-03-24
Ik ben nu voor de 2 de keer terug gegaan om mijn wenkbrauwen permanent bij te werken en het zit echt perfect super goeie ervaring altijd super lieve dame denkt aan de klant en adviseert wat goed voor de wenkbrauwen is! Maakt niet zomaar beslissingen! En het blijft lang zitten ondanks ik van mezelf hele lichte wenkbrauwen hebben. Ben hier super blij mee!!!
Gigi
Gigi
2023-01-30
Vorig jaar wenkbrauwen laten zetten, vandaag laten bijwerken en ben weer enorm blij met het resultaat!
Julia Rijsdijk
Julia Rijsdijk
2022-09-06
Mijn lashes laten liften en ik was aangenaam verrast door het resultaat! Mooie lange wimpers en het bleef lange tijd zichtbaar.
Daphne Steijger
Daphne Steijger
2022-08-17
Bij Wii care werken er stuk voor stuk hele lieve dames die je goed helpen en adviseren. Ik kom daar voor epileren. gezichtsbehandelingen etc en ben mega tevreden!! Top service!
Kiki Staakman
Kiki Staakman
2022-05-31
Ik kijk altijd uit naar mijn afspraken bij wii care beauty en ben al jaren vaste klant. Mijn wenkbrauwen zien er altijd weer top uit sinds ik hier in de salon kom. Er word netjes en professioneel gewerkt in een fijne ontspannen sfeer!
elise boer
elise boer
2022-05-23

Algemene voorwaarden

*BELANGRIJK GOED LEZEN VOOR DAT JE AFSPRAAK MAAKT*

 • Bij Wii Care Beauty worden er enkel dames behandeld, omdat er specialisatie is in specifiek soorten huid en probleemoplossingen.
 • Voorschot wordt in geen enkel geval terugbetaald. Je kan je voorschot binnen de 3 maanden gebruiken indien je minimaal 48 uur op voorhand je afspraak annuleert.
 • Bij annulering of verzet binnen 48 uur van je afspraak, ben je je voorschot kwijt.
 • Indien je niet komt opdagen en niks laat weten dient het totaalbedrag overgemaakt te worden op onze rekening indien je een nieuwe afspraak wenst vast te leggen.
 • Bij zwangerschap kan je je voorschot op een latere termijn benutten, maar wordt je voorschot niet terugbetaald.
 • Indien je ergens anders permanente make-up hebt laten uitvoeren dien je via Whatsapp (+31 687013693) een foto door te sturen zodat wij kunnen zien of een cover-up mogelijk is.
 • Heb je permanente make-up die verwijderd zou moeten worden, waardoor de behandeling niet uitgevoerd kan worden tijdens je ingeplande afspraak, ben je je voorschot kwijt (mits je geen foto’s hebt doorgestuurd via Whatsapp).
 • Heb je reeds (1 week voor je afspraak) botox of fillers laten zetten op de te behandelen zone waardoor je behandeling niet uitgevoerd kan worden op de geplande data, ben je je voorschot kwijt.
 • Indien je te laat komt wegens druk verkeer, gelieve ons te verwittigen op het nummer +31 687013693 Vanaf 30 minuten is het niet meer haalbaar om je verder te helpen, waardoor je je voorschot kwijt bent en een nieuwe afspraak dient in te plannen.
 • Bij een bijkomende behandeling binnen de 3 maanden na de eerste bijwerking, betaal je 50 euro. Dit is eenmalig geldig. Het is niet mogelijk om in de 3 maanden langs te komen voor een nabehandeling.
 • Tot 2 weken na je behandeling mag je niet onder zon of zonnebank. Gelieve je afspraak na je vakantie in te plannen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor snellere vervaging tijdens de zomermaanden.
 • De bijwerking binnen de 5 à 8 weken is enkel bedoeld voor klanten die maximaal 8 weken geleden een nieuwe behandeling hebben laten uitvoeren door Wiam. Deze is niet meer bij de prijs inbegrepen vanaf 8 weken. Wij hebben het recht om deze afspraak te annuleren indien de boeking niet juist is ingepland.
 • Bij het aanmaken van een nieuwe behandeling is de klant verplicht om de bijwerking binnen de 5 à 8 weken zelf in te plannen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor afspraken die niet meer gepland kunnen worden wegens volgeboekte agenda’s.
 • De geplande afspraken kunnen verschuiven om gaten in de schema’s op te vullen voor aansluiting (max. 30 minuten verschuiving mogelijk).
 • Indien de gsm-nummer of email adres niet correct is ingevuld, is het mogelijk dat er geen herinneringsberichten kunnen gestuurd worden per mail of per sms. De klant is volledig zelfverantwoordelijk om dit correct in te vullen, zodat er een reminder wordt gestuurd.

 

Algemene Voorwaarden Cadeaubon

 • De cadeaubon van Wii Care Beauty is twee jaar geldig vanaf de datum van aankoop, tenzij anders vermeld op de bon zelf.
 • Wii Care Beauty zal de cadeaubon onder geen enkele omstandigheid inwisselen voor contant geld.
 • Het resterende saldo van de cadeaubon kan worden gebruikt voor de aankoop van behandelingen of producten in onze zaak.
 • De cadeaubon kan uitsluitend worden gebruikt voor de aanschaf van behandelingen of producten in onze zaak.
 • De bon kan niet worden gebruikt voor de aanschaf van andere cadeaubonnen.
 • Bij gebruik van de cadeaubon voor aankoop van producten of behandelingen die de waarde van de bon overschrijden, dient het verschil te worden betaald.
 • Wii Care Beauty is niet verantwoordelijk voor verlies, diefstal, beschadiging of ongeoorloofd gebruik van de cadeaubon.
 • De cadeaubon is niet overdraagbaar en kan niet worden ingewisseld als deze is beschadigd, gewijzigd of op enige wijze onleesbaar is gemaakt.
 • Bij retournering van producten gekocht met de cadeaubon zal het restitutiebedrag worden toegevoegd aan de cadeaubon als tegoed voor toekomstige aankopen.
 • Wii Care Beauty behoudt zich het recht voor om deze voorwaarden te allen tijde en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.

Bij het gebruik van een cadeaubon voor diensten bij Wii Care Beauty, verzoeken wij vriendelijk om contact met ons op te nemen via onze verstrekte contactgegevens. Diensten kunnen niet online worden geboekt met een cadeaubon.

Voor vragen of opmerkingen over de cadeaubonvoorwaarden kunt u contact met ons opnemen.

Bestel uw cadeaubon!

Lady's only