/

Epileren met draad

Epileren met draad

Epileren met draad wordt ook wel Oosters ontharen genoemd omdat het uit de omgeving van Arabische landen en India komt. Met een touw of een draad worden de wenkbrauwen, bovenlip of het gezicht onthaard. Het is een van de beste methodes om het gezicht te ontharen. U zult dat (gaan) beamen. Deze methode verwijdert de meest fijne haartjes met wortel en al.

Wenkbrauwen
Omdat het touw dat gebruikt wordt zeer fijn en hygiënisch is, kan een specialist uw wenkbrauwen precies in de juiste vorm krijgen. Uw wenkbrauw kan heel nauwkeurig gevormd worden.

Lip ontharen
Wanneer u de bovenlip laat epileren met touw zal u langer resultaat zien als met het scheren. Deze methode verwijdert de meest fijne haartjes met wortel en al. Daardoor heb je langer plezier van het resultaat. Het draadje die wij gebruiken is zeer fijn en hygiënisch. We gebruiken voor elke klant een nieuw draadje. De haartjes boven de lippen blijven tussen de twee a vier weken weg. Dit verschilt per klant.

De beste methode voor ontharing
De haartjes bleken is niet bepaald huidvriendelijk en bovendien zie je nog steeds de haartjes. Haarcrème verwijdert het haar niet vanuit de wortel en heeft als effect dat de haartjes dikker terugkomen. De beste methode is harsen/epileren met draad.

Het haar hoeft niet zo lang te zijn, het wordt met wortel en al verwijderd en zelfs de meest fijne haartjes worden verwijderd. Epileren met pincet zou ook kunnen, maar is pijnlijker, duurt langer en veroorzaakt soms ingroei. Deze methode is ontzettend populair omdat het snel en pijnloos gebeurt. Probeer het ook!

Voordelen epileren met draad:

  • het stimuleert de doorbloeding
  • het is hygiënisch omdat je de huid niet aanraakt met de handen
  • de huid heeft niet te lijden onder de behandeling, zoals dat wel gebeurd bij waxen en harsen
  • de huid wordt niet onnodig uitgerekt
  • minder kans op roodheid en daardoor wel geschikter voor de gevoelige huid
  • de haartjes blijven lang weg en komen fijner terug
  • de haartjes worden in een nette lijn verwijderd wat handig is bij de wenkbrauwen
  • met deze methode kunnen de kleinste haartjes worden verwijderd
in 3 simpele stappen

Hoe werk het?

Afspraak inplannen

Bezoek onze website of bel ons voor een afspraak.

01

Behandeling

Kies behandeling, datum en tijd.

02

Nazorg

Kom op de afspraak en ontvang nazorginstructies voor optimaal resultaat.

03

Maak een afspraak

Om PMU nauwkeurig aan te brengen is vakmanschap en betrouwbare apparatuur een eerste vereiste. Ga naar veelgestelde vragen over permanente make-up voor meer informatie.

Klanten beoordelingen

Wat vinden onze klanten?

Wii-Care levert de beste diensten op het gebied van schoonheid en wij blijven constant onze diensten & services verbeteren. Lees hier meer over de ervaringen van onze klanten.

Vriendelijk personeel, wenkbrauwen epileren en lashlift zijn tot nu toe mijn lievelings behandelingen😁
Jenn Sakura
Jenn Sakura
2023-05-07
Goeie avies lieve mooie dames om aan te raden!
shelly allen
shelly allen
2023-03-30
Super vriendelijk. Mooie salon. Snel terecht. Gewoon top
Samantha Gerritzen
Samantha Gerritzen
2023-03-24
Ik ben nu voor de 2 de keer terug gegaan om mijn wenkbrauwen permanent bij te werken en het zit echt perfect super goeie ervaring altijd super lieve dame denkt aan de klant en adviseert wat goed voor de wenkbrauwen is! Maakt niet zomaar beslissingen! En het blijft lang zitten ondanks ik van mezelf hele lichte wenkbrauwen hebben. Ben hier super blij mee!!!
Gigi
Gigi
2023-01-30
Vorig jaar wenkbrauwen laten zetten, vandaag laten bijwerken en ben weer enorm blij met het resultaat!
Julia Rijsdijk
Julia Rijsdijk
2022-09-06
Mijn lashes laten liften en ik was aangenaam verrast door het resultaat! Mooie lange wimpers en het bleef lange tijd zichtbaar.
Daphne Steijger
Daphne Steijger
2022-08-17
Bij Wii care werken er stuk voor stuk hele lieve dames die je goed helpen en adviseren. Ik kom daar voor epileren. gezichtsbehandelingen etc en ben mega tevreden!! Top service!
Kiki Staakman
Kiki Staakman
2022-05-31
Ik kijk altijd uit naar mijn afspraken bij wii care beauty en ben al jaren vaste klant. Mijn wenkbrauwen zien er altijd weer top uit sinds ik hier in de salon kom. Er word netjes en professioneel gewerkt in een fijne ontspannen sfeer!
elise boer
elise boer
2022-05-23

Lady's only