/

Permanente make-up

Permanente Make-Up

Elke moderne vrouw wil er graag op elk moment van de dag perfect en verzorgd uit zien. Gewone make-up kan aan deze eis niet tegemoet komen. PMU wel! Wilt u nou ook geen doorgelopen make-up meer tijdens het sporten, dansen, zwemmen of zweten? Dan bieden wij aan u de oplossing! Met de PMU heeft u een mooie expressieve, verzorgde uitstraling.

Wat is Permanente Make-up?

Wii care beauty is de koploper op het gebied van permanente make-up door gebruik te maken van de allernieuwste apparatuur en strikt te werken volgens de hygiëne richtlijnen. Wii-Care Beauty geeft u de expressie en de zekerheid van een verzorgd uiterlijk!

Met PMU worden eyeliners, lipliners of wenkbrauwen als cosmetisch tatoeage aangebracht. Tijdens het sporten, wanneer je op vakantie uit zee of zwembad komt, als je ‘s morgens uit bed stapt, of je loopt door weer en wind blijft PMU altijd op z’n plaats. Het geeft ‘s Morgens, ‘s middags en ’s avonds altijd een verzorgde uitstraling. Zelfs wanneer alle gewone make-up verwijderd is, is het gezicht nog niet ‘kaal’ want de aangebrachte accenten maken het gezicht sprekend. Doordat u geen make-up meer hoeft aan te brengen bespaart u zich dagelijks veel tijd.

Hoe werkt Permanente Make-up?

Bij PMU wordt er door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat, een speciale huidvriendelijke pigmentatie vloeistof in de huid gebracht. Het doel van de PMU is om de juiste kleur op de juiste plaats aan te brengen zodat u er beter uit ziet. 

Permanente Make-up Lippen

Bij de lipcontouren kan met permanente make-up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Het corrigeren van lippen zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen is een belangrijke toepassing van permanente make-up. Bij de lippen kan je niet alleen kiezen voor een echte lipliner in de door jou gewenste kleur maar ook voor een minder opvallende lipliner. Zo krijg je een vage lipcontour wat een natuurlijkere uitstraling geeft.

Hairstrokes Techniek

Bij deze techniek worden er door middel van een speciaal naaldje met pigment als het ware haartjes in de huid getekend tussen de bestaande haartjes in. Hierdoor zien de wenkbrauwen er net even wat mooier en natuurlijker uit. Ook wanneer u helemaal geen wenkbrauwen (Alopecia Areata) of weinig haartjes heeft is de hairstrokes techniek erg geschikt om zo een natuurlijk mogelijk resultaat te behalen.

Permanente Make-up Wenkbrauwen

De wenkbrauwen zijn de belangrijkste deel van het gelaat, het geeft het gezicht expressie en uitstraling. Uiteraard wordt er bij het aanbrengen van de wenkbrauwen rekening gehouden met de vorm van uw gezicht. Voor een natuurlijk effect worden de eigen wenkbrauwhaartjes niet weggehaald.

– Dunne en onregelmatige wenkbrauwen worden gecorrigeerd, ook kan er meer symmetrie verkregen worden.

– Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente Make-Up worden gecamoufleerd.

– Ook bij het volledig ontbreken van eigen haartjes zal een prachtig resultaat behaald worden.

Permantente Make-up categorieën

in 3 simpele stappen

Hoe werk het?

Afspraak inplannen

Bezoek onze website of bel ons voor een afspraak.

01

Behandeling

Kies behandeling, datum en tijd.

02

Nazorg

Kom op de afspraak en ontvang nazorginstructies voor optimaal resultaat.

03
Klanten beoordelingen

Wat vinden onze klanten?

Wii-Care levert de beste diensten op het gebied van schoonheid en wij blijven constant onze diensten & services verbeteren. Lees hier meer over de ervaringen van onze klanten.

Vriendelijk personeel, wenkbrauwen epileren en lashlift zijn tot nu toe mijn lievelings behandelingen😁
Jenn Sakura
Jenn Sakura
2023-05-07
Goeie avies lieve mooie dames om aan te raden!
shelly allen
shelly allen
2023-03-30
Super vriendelijk. Mooie salon. Snel terecht. Gewoon top
Samantha Gerritzen
Samantha Gerritzen
2023-03-24
Ik ben nu voor de 2 de keer terug gegaan om mijn wenkbrauwen permanent bij te werken en het zit echt perfect super goeie ervaring altijd super lieve dame denkt aan de klant en adviseert wat goed voor de wenkbrauwen is! Maakt niet zomaar beslissingen! En het blijft lang zitten ondanks ik van mezelf hele lichte wenkbrauwen hebben. Ben hier super blij mee!!!
Gigi
Gigi
2023-01-30
Vorig jaar wenkbrauwen laten zetten, vandaag laten bijwerken en ben weer enorm blij met het resultaat!
Julia Rijsdijk
Julia Rijsdijk
2022-09-06
Mijn lashes laten liften en ik was aangenaam verrast door het resultaat! Mooie lange wimpers en het bleef lange tijd zichtbaar.
Daphne Steijger
Daphne Steijger
2022-08-17
Bij Wii care werken er stuk voor stuk hele lieve dames die je goed helpen en adviseren. Ik kom daar voor epileren. gezichtsbehandelingen etc en ben mega tevreden!! Top service!
Kiki Staakman
Kiki Staakman
2022-05-31
Ik kijk altijd uit naar mijn afspraken bij wii care beauty en ben al jaren vaste klant. Mijn wenkbrauwen zien er altijd weer top uit sinds ik hier in de salon kom. Er word netjes en professioneel gewerkt in een fijne ontspannen sfeer!
elise boer
elise boer
2022-05-23

Lady's only