/

Jeugd Behandeling

Jeugd Behandeling

Een jeugdbehandeling bij schoonheidssalon Wii Care Beauty is een schoonheidsbehandeling speciaal samengesteld voor de jeugd.

In de pubertijd verandert je huid en leg je een basis voor de toekomst. Wat gebeurt er gedurende deze periode met de huid? Hoe blijft de huid gezond? Hoe ga je om met puistjes? Hoe kies en plaats je make-up passend bij je look? Allemaal vragen waar je stap voor stap tijdens deze een van deze praktische behandelingen antwoord op krijgt!

Wij voeren onze jeugd behandeling alleen uit voor girls only.

  • De jeugd behandeling bestaat uit:
  • Reiniging van de huid
  • Peeling
  • Verwijderen van onzuiverheden
  • Reinigend en kalmerend masker

 

Huidadvies

De behandeling duurt 30 minuten.

shutterstock_748987114-800x300-1
in 3 simpele stappen

Hoe werk het?

Afspraak inplannen

Bezoek onze website of bel ons voor een afspraak.

01

Behandeling

Kies behandeling, datum en tijd.

02

Nazorg

Kom op de afspraak en ontvang nazorginstructies voor optimaal resultaat.

03

Maak een afspraak

Voor een succesvolle behandeling is vakmanschap en betrouwbare apparatuur essentieel.
Bezoek onze veelgestelde vragen over de specifieke behandeling voor meer informatie.
Meer informatie

Gegevens & vragen

Veelgestelde vragen

Je behandeling zal starten met een korte intake of consult. Dit is hét moment om je wensen en eventuele huidproblemen te bespreken. Heb je last van jeugdpuistjes, mee-eters of acne? Of heb je een vette huid? Geef het dan nu aan. Zo kan de schoonheidsspecialiste hier tijdens de huidverzorging extra aandacht aan besteden. Het vervolg van de behandeling hangt af van je huidtype, maar vaak kun je een diepe reiniging, exfoliërende scrub en hydraterend masker verwachten. Hiervoor worden milde producten gebruikt die de huid niet irriteren en schadelijke bacteriën geen kans geven zich te verspreiden. Ook krijg je goede tips zodat je precies weet hoe je jouw huid ook thuis het beste kan verzorgen.

De behandeling duurt gemiddeld 30 minuten.

Vaak zijn gezichtsbehandelingen voor tieners of jongeren geschikt voor jongeren tot 18 jaar. Ben je ouder dan 18? Dan kun je het beste een behandeling voor de onzuivere huid of de huid met acne boeken.

De behandeling kan uitgevoerd worden bij iedereen onder de 18 jaar. Voor de 18 plussers raden wij een gezichtsbehandeling aan. Wij plannen hiervoor een intake in om te bepalen welke behandeling geschikt is voor u

Delft

Klanten beoordelingen

Wat vinden onze klanten?

Wii-Care levert de beste diensten op het gebied van schoonheid en wij blijven constant onze diensten & services verbeteren. Lees hier meer over de ervaringen van onze klanten.

Vriendelijk personeel, wenkbrauwen epileren en lashlift zijn tot nu toe mijn lievelings behandelingen😁
Jenn Sakura
Jenn Sakura
2023-05-07
Goeie avies lieve mooie dames om aan te raden!
shelly allen
shelly allen
2023-03-30
Super vriendelijk. Mooie salon. Snel terecht. Gewoon top
Samantha Gerritzen
Samantha Gerritzen
2023-03-24
Ik ben nu voor de 2 de keer terug gegaan om mijn wenkbrauwen permanent bij te werken en het zit echt perfect super goeie ervaring altijd super lieve dame denkt aan de klant en adviseert wat goed voor de wenkbrauwen is! Maakt niet zomaar beslissingen! En het blijft lang zitten ondanks ik van mezelf hele lichte wenkbrauwen hebben. Ben hier super blij mee!!!
Gigi
Gigi
2023-01-30
Vorig jaar wenkbrauwen laten zetten, vandaag laten bijwerken en ben weer enorm blij met het resultaat!
Julia Rijsdijk
Julia Rijsdijk
2022-09-06
Mijn lashes laten liften en ik was aangenaam verrast door het resultaat! Mooie lange wimpers en het bleef lange tijd zichtbaar.
Daphne Steijger
Daphne Steijger
2022-08-17
Bij Wii care werken er stuk voor stuk hele lieve dames die je goed helpen en adviseren. Ik kom daar voor epileren. gezichtsbehandelingen etc en ben mega tevreden!! Top service!
Kiki Staakman
Kiki Staakman
2022-05-31
Ik kijk altijd uit naar mijn afspraken bij wii care beauty en ben al jaren vaste klant. Mijn wenkbrauwen zien er altijd weer top uit sinds ik hier in de salon kom. Er word netjes en professioneel gewerkt in een fijne ontspannen sfeer!
elise boer
elise boer
2022-05-23

Lady's only