/

Ontharen met wax

De behandeling

Harsen of waxen is het weghalen van ongewenst vrouwelijk lichaam- en gezichtshaar door een laagje warme hars op te strijken met een spatel, kwast of een roller en het te laten stollen en vervolgens er af te trekken. Tijdens het harsen worden de haartjes met wortel en al uit het haarzakje getrokken. De warme, vloeibare hars wordt op de huid aangebracht en daarna afgedekt met een strip die de haartjes verwijdert. De haartjes moeten een paar millimeter lang zijn om ze goed te kunnen verwijderen.

Brazilian-wax-2

Geharste haren blijven 3-6 weken weg
Geharste haren blijven zo’n 3-6 weken weg nadat ze zijn geharst. In de zomer groeien haren iets sneller dan in de winter.
Dat wil niet zeggen dat je pas na 3-6 weken de eerste haren ziet. Haren groeien niet allemaal tegelijk. Op het moment dat je harst, zal een deel van de haren in rust zijn en geen enkele groeiactiviteit vertonen. Een ander deel is wel aan het groeien maar nog te kort en nog niet te zien.
Wanneer je na een week weer enige haren ziet, zijn dat niet de haren die je geharst hebt, maar de haren die je op het moment van het harsen nog niet zag, maar nu gaan groeien.

Harsen hoeft geen pijn te doen!
Iedereen ervaart het op een andere manier. Sommige mensen zullen tijdens het harsen niets voelen en andere weer wel.
Het gevoel is afhankelijk van een aantal factoren: pijngrens, te lange haren en uw gemoedstoestand.
Belangrijk om te weten is dat u tot 24 uur na de behandeling voorzichtig dient te zijn met uv-straling.
Om ervoor te zorgen dat de haren niet gaan ingroeien is het aan te raden om de huid regelmatig te scrubben.

in 3 simpele stappen

Hoe werk het?

Afspraak inplannen

Bezoek onze website of bel ons voor een afspraak.

01

Behandeling

Kies behandeling, datum en tijd.

02

Nazorg

Kom op de afspraak en ontvang nazorginstructies voor optimaal resultaat.

03

Maak een afspraak

Om PMU nauwkeurig aan te brengen is vakmanschap en betrouwbare apparatuur een eerste vereiste. Ga naar veelgestelde vragen over permanente make-up voor meer informatie.

Klanten beoordelingen

Wat vinden onze klanten?

Wii-Care levert de beste diensten op het gebied van schoonheid en wij blijven constant onze diensten & services verbeteren. Lees hier meer over de ervaringen van onze klanten.

Vriendelijk personeel, wenkbrauwen epileren en lashlift zijn tot nu toe mijn lievelings behandelingen😁
Jenn Sakura
Jenn Sakura
2023-05-07
Goeie avies lieve mooie dames om aan te raden!
shelly allen
shelly allen
2023-03-30
Super vriendelijk. Mooie salon. Snel terecht. Gewoon top
Samantha Gerritzen
Samantha Gerritzen
2023-03-24
Ik ben nu voor de 2 de keer terug gegaan om mijn wenkbrauwen permanent bij te werken en het zit echt perfect super goeie ervaring altijd super lieve dame denkt aan de klant en adviseert wat goed voor de wenkbrauwen is! Maakt niet zomaar beslissingen! En het blijft lang zitten ondanks ik van mezelf hele lichte wenkbrauwen hebben. Ben hier super blij mee!!!
Gigi
Gigi
2023-01-30
Vorig jaar wenkbrauwen laten zetten, vandaag laten bijwerken en ben weer enorm blij met het resultaat!
Julia Rijsdijk
Julia Rijsdijk
2022-09-06
Mijn lashes laten liften en ik was aangenaam verrast door het resultaat! Mooie lange wimpers en het bleef lange tijd zichtbaar.
Daphne Steijger
Daphne Steijger
2022-08-17
Bij Wii care werken er stuk voor stuk hele lieve dames die je goed helpen en adviseren. Ik kom daar voor epileren. gezichtsbehandelingen etc en ben mega tevreden!! Top service!
Kiki Staakman
Kiki Staakman
2022-05-31
Ik kijk altijd uit naar mijn afspraken bij wii care beauty en ben al jaren vaste klant. Mijn wenkbrauwen zien er altijd weer top uit sinds ik hier in de salon kom. Er word netjes en professioneel gewerkt in een fijne ontspannen sfeer!
elise boer
elise boer
2022-05-23

Lady's only