Loading...

Bright Skin Essentials

280.00

  • Set
  • Essentiële producten tegen hyperpigmentatie
  • Egaliseert de huid
  • Vermindert de zichtbaarheid van pigmentvlekjes

Uitverkocht

Loading...

Beschrijving

Bruine vlekjes, zonneschade, pigmentvlekken en ouderdomsvlekken … een niet-egale teint kan je huid er doffer en ouder uit laten zien. Pak hyperpigmentatie aan met Bright Skin Essentials voor een zichtbaar verhelderde, egalere en gezondere huid!

Bright Skin Essentials bestaat uit:

  • C-12 Pure Bright Serum (50ml): dit lichtgewicht serum verheldert de huid en bestrijdt hyperpigmentatie (donkere vlekken, verkleuringen en ongelijkmatige teint) gedurende dag en nacht. De geavanceerde formule bevat een exclusieve mix van Oligopeptides, Phytic Acid, Zincglycinaat en Rode en Bruine alg die de productie van melanine controleren en hyperpigmentatie aanpakken bij de bron.
  • Pure Light SPF50 (50ml): deze breedspectrum moisturizer voor overdag beschermt de huid tegen UV-stralen die hyperpigmentatie kunnen veroorzaken. Het product bevat krachtige peptides die helpen bij het reguleren van de melanineproductie, en algenextracten die de huid verhelderen en hyperpigmentatie controleren.
  • Pure Night (50ml): voedende moisturizer voor de nacht. Bevat een actieve mix van verhelderende ingrediënten die donkere vlekken en een ongelijkmatige teint verminderen terwijl je slaapt.

Hoe te gebruiken

Breng na de dubbele reiniging met je favoriete Dermalogica (pre)cleanser het C-12 Pure Bright Serum aan. Laat het serum 1 minuut inwerken. Breng ‘s ochtends een royale hoeveelheid Pure Light SPF50 aan op gezicht en hals en vermijd het gebied rondom de ogen. Breng dit product minimaal 30 minuten aan voor blootstelling aan UV-stralen. Breng ‘s avonds Pure Night aan als verzorging voor de nacht.

Lady's only